Homestyling

Homestyling


Homestyling handlar om att framhäva bostaden så att spekulanterna kan se möjligheterna och föreställa sig att flytta in. Det är viktigt att den rätta känslan infinner sig när de potentiella köparna klickar på annonsen eller kliver in över tröskeln.


Att sälja sin bostad är en av livets största affärer, så varför inte maximera förutsättningen för en lyckad bostadsförsäljning?


En höjning av slutpriset med 10-15% är en vanlig bedömning när man stylar sin bostad inför försäljningen.Hur fungerar det?


Vi träffas för ett kostnadsfritt möte i hemmet där vi går igenom vilka möbler och inredningsdetaljer som ska tas bort och/eller läggas till.

Efter mötet skickar vi ut en offert utifrån hur mycket arbete vi behöver lägga på projektet och mängden möbler.


Efter godkänd offert görs eventuella flyttningar av befintliga möbler enligt överenskommelse. Vi kommer sedan hem till dig och utför styling av hemmet.


När vi är klara är bostaden redo för fotografering och visning. Vi inkluderar alltid 10 veckors hyra av styling så att det finns gott om tid för fotografering och visning.


Vi lägger stor vikt vid både helheten och detaljerna. För oss är det viktigt att inreda med en känsla anpassad till varje unikt hem. Vi hjälper dig som kund att se vad som behövs för att optimera din försäljning!


Maila eller ring oss för ett kostnadsfritt första möte och offert.

Stor styling


Vi inreder hela bostaden med full möblering, textilier, mattor, lampor, tavlor, blommor, och inredningsdetaljer.


Minimum: 15.000kr

Mellan styling


Vi kompletterar bostaden med textilier, mattor, lampor, tavlor, gardiner, blommor, enstaka möbler och inredningsdetaljer.


Minimum: 7.500kr

Liten styling


Vi kompletterar bostaden med textilier, mindre tavlor, blommor, och inredningsdetaljer.


Minimum: 5.000kr